€ 758 / € 1.000 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

MakeMyDay Calendar

365 new days, 365 new chances.

De MakeMyDay Calendar is er nu voor alle maanden in 2018. Een dagelijkse reminder om met aandacht en met zin & inspiratie aan het werk te gaan.

Misschien wil je jezelf of een ander een cadeau geven? De handwritten kalender met klembord is te koop voor €17,50 én hieraan verbind ik een goed doel De Hartstichting.

Omdat ik een groot voorstander ben dat mensen hun hart volgen in hun leven, loopbaan én ook omdat ik meer aandacht wil vragen voor het herkennen van de signalen die het hart geeft.

Mijn vader stierf 25 jaar geleden plotseling door een hartinfarct en 10 jaar geleden kregen we onverwacht het bericht dat mijn schoonvader tijdens zijn vakantie hetzelfde was overkomen.

Van het een op het andere moment stond het leven stil..

Er is nog heel veel geld nodig voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Door de aanschaf van deze MakeMyDayCalendar met houten klembord geef je een mooi cadeau door. Van ieder verkochte kalender met klembord gaat €5 naar De Hartstichting.

Het houten klembord is gemaakt door De werkplaats, onderdeel van Stichting Stunt, een re-integratie organisatie in Delft. Dit bedrijf heb ik gevraagd om een van mijn favoriete quotes erop te zeefdrukken.

Mooi hand werk!

Je kunt ook via deze actie pagina een bedrag naar je wens doneren zonder dat je een kalender wilt. Dat kan gemakkelijk via online doneren.

Help je mee?

Mail hartnieuws@carogift.nl of bel/app 0620240028 als jij de MakeMyDay Calendar 2018 wilt bestellen!

Hartelijke groet Caroline

Carogift www.carogift.nl is onderdeel van Van Driel Stoffer Loopbaanbegeleiding & Coaching www.vandrielstoffer.nl

Caroline van Driel Stoffer

hartnieuws@carogift.nl